tirsdag 22. februar 2011

Sukkersøtt sin utfordring # 113!

Denne gangen er utfordringen hos Sukkersøtt å lage noe med blonder, blomster og perler. Jeg har da laget et konfirmasjonskort med Maja ark, motivet er fargelagt med akvarell blyanter.












Bryllupskort i rosa og grått!

Da har jeg laget et bryllupskort etter skisse hos http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ og i tillegg har jeg brukt stempel fra Lily of the valley hvor denne ukas utfordring var å bruke dine favoritt farger, utfordringen derfra finner du her http://liliofthevalleythursdaychallenge.blogspot.com/ . Jeg har brukt ark fra Vibeke Spigseth, og her er mitt bidrag i disse to utfordringene:







søndag 20. februar 2011

Bok til Vintage utfordring 16!

Da har jeg fått laget boken som er utfordringen hos http://vintageudfordring.blogspot.com/ - denne var litt vanskelig men veldig morsom å lage. Her er resultatet:




Takk for at du titter innom bloggen min! Klem

lørdag 19. februar 2011

Februar utfordring hos Kort og Godt!

Hos http://kortoggodt-kort-scrapping.blogspot.com/ er utfordringen å lage konfirmasjonkort hvor fargene skulle gå "ton i ton" , man må også bruke et produkt derfra. Jeg har da laget et rammekort som går i lilla farger og brukt perler fra Kort og Godt. Her er mitt bidrag:



torsdag 17. februar 2011

Utfordring # 24 hos Scrappekammeret!

Utfordringen hos Scrappekammeret denne gangen er tema bursdag. Jeg har da laget er telys kort, med Maja ark. Utfordringen finner du her http://scrappekammeret.blogspot.com/ og mitt bidrag kommer her:


Takk for at du er innom bloggen min!

onsdag 16. februar 2011

Utfordring 18 hos Scrapperiket!

Da så jeg at Scrapperiket sin utfordring denne gangen var å lage noe med bølgepapp, jeg har da laget en kalender som jeg har brukt bølgepapp på. Denne utfordringen finner du her http://scrapperiket.blogspot.com/ og her er mitt bidrag:




Takk for at du titter innom bloggen min, ha en fortsatt fin kveld!
Klem

mandag 14. februar 2011

Kort O Mania - utfordring 33!

Kort o Mania har en utfordring denne gangen som går ut på å lage et kort som ikke er 15 cm x 15 cm. Jeg har da laget et såkalt vippekort, det ble et bryllupskort. Har brukt Maja ark og tekst stempelet er fra Kreativ hobby. Utfordringen finner du her: http://kortudfordring.blogspot.com/ - mitt bidrag er her:




søndag 13. februar 2011

Morsdagskort!

Da har jeg brukt søndagen til å lage kort til min mor siden det er morsdag i dag. Jeg syntes bilde som er hos http://pictureandscrap.blogspot.com/ og skissen til http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ var veldig fine og kombinerte da disse. Så jeg bidrar da i begge utfordringene med dette kortet:




Takk for at du titter innom bloggen min, ha en fortsatt fin dag! Klem.





søndag 6. februar 2011

Hjerte kort!

Fant dette kortet i forrige utgaven av bladet Ett Trykk og fikk lyst til å prøve meg. Ganske enkelt å lage faktisk. Syntes stempeltrykket på overhead arket syntes litt dårlig, men det er vel noe av vitsen kanskje.
Her er ihvertfall min versjon av dette bryllupskortet:



                  Benytter samtidig anledningen til å takke for hyggelige kommentarer, setter stor pris på dette.
                  Ha en fortsatt fin dag!

lørdag 5. februar 2011

Bryllupskort i to utfordringer!

Da har jeg laget et bryllupskort etter skissen hos Stampartic og fargene i Sketchy colors utfordring som er blå, brun og hvit. Her er mitt bidrag:


Anonyme scrappere - utfordring # 15!

Ser at man kan legge inn flere bidrag til samme utfordring. Jeg prøver meg da med nok et kort i knall rosa og hvit hos http://anonymescrappere.blogspot.com/2011/02/utfordring-15.html . Nå har jeg prøvd meg på teltkort for første gang, det var veldig morsomt. Her er det:



fredag 4. februar 2011

Utfordring 16 hos Scrapperiket!

Da fant jeg en utfordring hos http://scrapperiket.blogspot.com/ hvor man skulle lage et papirprosjekt som passer til gutt/mann. Jeg har da laget et kort til en gutt som fyllte 18 år. Her er resultatet:



torsdag 3. februar 2011

Anonyme scrappere - utfordring # 15!

Da prøver jeg meg på nok en utfordring. Hos anonyme scrappere skulle det lages noe med knallrosa og hvit. Jeg har da prøvd meg på rammekort for første gang. Det var morsomt å lage. Utfordringen finner du her: http://anonymescrappere.blogspot.com/2011/02/utfordring-15.html og mitt birag kommer her: